В невероятен лукс тънат Григор Димитров и Лолита Османова. Българинът заведе любимата си на остров Некер, който се намира в Карибите в красивите и непокътнати Британски Вирджински острови.
Некер е частният остров на сър Ричард Брансън, който за 3 години го превърна в един от най-луксозните курорти в света. Той инвестира 10 милиона долара в просторни вили с 10 спални.

За Гришо обаче почивката ще бъде доста активна. Той е сред участниците в ежегодния благотворителен тенис турнир за професионалисти и аматьори "Necker Cup", който ще се проведе в следващите дни на  райския остров. Надпреварата ще се проведе за 10-ти път, а целта е да се съберат средства за различни благотворителни фондации, като до момента турнирът е събрал над 4 милиона долара.

За целта всеки, който се интересува и е поканен, трябва да заплати много сериозна сума за участие. Тази година тя е 95 000 долара за двойка, живееща на остров Некер, и 85 000 долара за двойка, живееща на съседния остров Москито.

Тазгодишният турнир ще продължи до края на седмицата, а останалите тенис звезди все още не са обявени. Извън състезанието всички участници и гости на събитието имат възможност да се насладят на много различни дейности като сърф, гребане, гмуркане и много други.
 
За Григор това ще бъде второто му участие в турнира след 2016 г., когато се забавлява много, а след това дойде и най-успешният сезон в кариерата му.