Една от темите в обширното интервю на Григор Димитров пред „Здравей, България“ по Нова телевизия естествено бе връзката на българския тенисист с Мария Шарапова. Григор сподели, че няма лоши чувства към рускинята, след като двамата прекратиха отношенията си по-рано през тази година.

„Всеки е различен, важно е какви са хората до теб. Винаги съм пазил личния си живот, така или иначе съм в тази среда, заобиколен съм от камери и внимание“, заяви Григор.

Григор: Винаги играя за България, Купа Дейвис е различна тема

„Вече е минала тази част, нямам лоши чувства към нея (Шарапова б.р.), всичко беше на много добри начала, всеки си е поел по неговия път, всеки се нуждае от нещо свежо, това беше времето и мястото за нас да се разделим“, допълни Димитров.

Роденият в Хасково тенисист бе попитал и каква е идеалната жена според него: „В момента не съм много на тази вълна след всичко, което стана. Аз не чета жълтата преса. Някои сръбски тенисисти ме бяха питали наскоро, дори аз не знаех (относно слухове за личния му живот б.р.). Не обичам да говоря за тези неща, не виждам смисъл. На корта си, трябва да говориш за тенис.“

Гришо: Отдавна исках да направя мач в България