Григор Димитров и неговите постижения през 2017 година бяха това, което впечатли най-много читателите на Gong.bg през изминаващата година. Над 8 хиляди души гласуваха в анкетата на Gong.bg, която направихме за финал на празничната година, в която екипът ни отпразнува своята 10-а годишнина. Завършваме годината с чувството за перфектна работа, отразявайки много позитивни моменти за родния и световен спорт. И разбира се с много благодарност към вас, нашите читатели!

А сега е време за равносметка…

Триумфът на Григор Димитров на Финалите на АТР в Лондон смаза конкуренцията, получавайки над 60% от всички гласове в анкетата на Gong.bg. Димитров зае и четвърто място в анкетата с още едно свое постижение - успешното начало на сезона и спечелването на титлите в Бризбейн и София, както и полуфиналът на Аустрелиън Оупън.

Голямата битка се оказа за второто място. В нея историческото дублиране на титлата в Шампионска лига от страна на Реал Мадрид надделя драматично над боксовото шоу Антъни Джошуа - Владимир Кличко - 9,56% срещу 9,31%!

Топ 6 допълват трите медала на "златните ни момичета" от Световното първенство по художествена гимнастика и Радослав Янков, който спечели малката световна купа в паралелния гигантски слалом.

Всички резултати вижте ТУК!