Григор Димитров говори за първи път за привличането на Андре Агаси в неговия екип. В първия си двубой след официалното разкриване на партньорството с легендарния американец Григор победи Роберто Баутиста Агут във втори кръг от Мастърса в Париж и даде позитивни сигнали, че работата с Агаси може да донесе добри резултати.

Мнението на самия Димитров е точно такова, след като той се изказа много ласкаво за Агаси. "Той е невероятен. Не можех да си помисля за по-добър човек, с който да споделям мисли, чувства, емоции, на корта и извън него", заяви Григор.

"Сега е точното време той да дойде в екипа. Все още няма нищо уговорено и в момента работим върху съставянето на график."

"Надявам се да пътувам малко повече с Андре следващата година и със сигурност ще опитаме да прекараме много повече време заедно в следващите седмици и месеци."

Относно самия двубой с испанеца, Димитров коментира: "Изиграх добър първи сет – бих казал най-добрият ми тази година. Когато във втория сет бях с два брейка аванс, исках да изпробвам някои нови неща. Имаше много дълги разигравания и ми дава увереност, когато ги печеля."