Американската попизпълнителка Никол Шерцингер явно е изкарала доста бурно купона за рождения си ден на 29 юни. В ранните часове на следващия ден тя е била снимана от папараци да излиза в доста неприлично за дама като нея състояние от нощен клуб в центъра на Лондон.

Никол с трогателно послание след рождения си ден

Според таблоидите на Острова, гаджето на Григор Димитров е била "мъртво пияна", едва държала очите си отворени и залитала. За да не се стигне до още по-конфузна ситуация, тя е била придържана от двама от гостите на купона ѝ, които се качили с нея в колата и отпрашили в неизвестна посока. 

Гришо на рождения ден на Никол, но защо го няма в бара?

Само няколко часа след това обаче тя демонстрира страхотна форма, след като се появи във видео в социалните мрежи, с което благодари на всички, които са ѝ помогнали да прекара незабравимо рождения си ден. Сред гостите беше и Гришо, но той си тръгна много рано, защото тренира усилено за участието си на Уимбълдън. 

The Sun: Гейм, сет и любовен мач - кои са гаджетата на Григор

Иначе, че партито е било горещо, си личи от видеата, които булевардните издания в Англия разпространяват. На едно от тях се вижда как Никол танцува съблазнително със задните си части около професионалните танцьорки от клуба. Това се случва на фона на песента "Dont'cha" на Pussycat Dolls, на които тя беше водещата изпълнителка в миналото.