Най-голямата звезда в историята на българския мъжки тенис Григор Димитров се разчувства пред родна публика след края на шоуто с Гаел Монфис. Той почти се разплака пред препълнените трибуни на "Арена Армеец" и благодари на родните фенове за подкрепата. А накрая възкликна, че никога не е напускал родината. 

"Исках да се случи този мач и да изляза на този корт, който беше готов няколко часа преди това. Беше чудесно, благодаря на всички, че дойдоха. Да се надяваме, че в най-скоро време ще бъда пак тук, пред родна публика." 

"Вълнувам се изключително много, никога не съм ви напускал. Искам да благодаря на цяла България за подкрепата, която ми оказва. Оценявам всичко и се надявам в скоро време да покажа още по-добра игра заради всички вас, които стоите по дълги нощи да гледате мачовете ми", сподели разчувстваният Димитров пред камерата на Нова Телевизия. 

Той сподели и какви са намеренията и желанията му за предстоящата 2016 г. Гришо обеща, че ще тренира здраво и иска единствено да бъде здрав, за да изпълни плановете си за догодина. 

"В момента е много важно да се подготвя за следващия сезон, дано всичко върви по план и дано да се видим съвсем скоро. Пожелавам си здраве за следващия сезон, дано нямам контузии. Всичко се постига с много тренировка и усилен труд", сподели още Димитров. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS