Бившият №3 в света и шампион от US Open през 2014 година - Марин Чилич коментира, че в края на изминалия сезон Григор Димитров е напомнил за себе си, което заедно с представянето на младите играчи дава надежди за много интересен следващ сезон.

В рубрика в бразилски уебсайт, хърватинът коментира изминалата година и очакванията си за следващата, като по думите му "тенисът е в добри ръце" след като отмине времето на Роджър Федерер, Рафаел Надал и Новак Джокович.

"Краят на сезона винаги е много интересно време от годината. Турнирите от Големия шлем са свършили отдавна. Интересно е да се види какво може да ни очаква догодина", написа Чилич, цитиран от TennisWorldUSA.

"Тази година в Париж играчи като Денис Шаповалов и Григор Димитров се представиха отлично. Денис е постоянна заплаха на корта. Спечели първа титла през годината и игра финал в Париж, ще иска да се върне за още. Григор имаше възходи и падения, но на US Open и в Париж постигна големи победи и показа на всички на какво е способен", добави Чилич.