Може надпреварата в Синсинати да ни лиши от присъствието на тримата големи, но със сигурност за зрителите ще бъде интересно отново да видят Анди Мъри на корта. 

Шотландецът получи уайлд кард от организаторите и в мач от първия кръг ще се изправи срещу французина Ришар Гаске. Бившият шампион от турнирите на Големия шлем за последно участва на Олимпиадата в Токио, където бе част от двойковата надпревара. 

Сега, Анди сподели, че е готов да участва на Мастърса и се чувства спокоен. 

"Обичам да играя в Синсинати и съм щастлив да бъда тук. Благодарен съм, че получих уайлд кард, защото ще мога да проверя докъде съм стигнал. Тренирах много и искам да видя до колко съм готов да се противопоставя на най-добрите. Смятам, че ще получа отговор на това много скоро, още срещу Ришар. Няма как да си поставям дългосрочни цели, тъй като ситуацията в световен мащаб е доста несигурна, но на първо време нека видим как ще се представя в Синсинати, а после и на US Open. Спокоен съм, гледам мач за мач без конкретни цели. Желанието ми е да играя силно и да печеля,  но времето ще ни покаже какво ще се случи“, заяви Мъри.