Английското издание "Сън" не спира да пише за раздяла между Григор Димитров и Никол Шерцингер и може да се окаже, че има основания за това. Участник в предаването X-Factor на Острова - Брад Хауърд, поиска телефонния ѝ номер преди началото на кастинга. 

Григор и Никол близо до раздяла заради натоварените програми

Първоначално тя само се изчерви и историята мълчи дали е дала номера си на 30-годишния красавец. А самият той заяви, че се надява да има шанс да я изведе, въпреки че е съвсем наясно за любовните ѝ отношения с българския тенисист. 

Гаджето на Гришо се снима без сутиен и се похвали

"Би било предателство да ви кажа дали Никол ми даде номера си. Ако имам нейното "да", няма да ви издам. Искрено се надявам прелестна красавица като нея да ми даде шанс и да започнем връзка."

Никол пак говори за мечтаната сватба

"Тя вече все пак ми даде едно "да" (бел. ред. за участието напред в предаването), така че дано нещата продължат в правилната насока. Хора, това все пак е Никол Шрерцингер, тя е страхотна", сподели Хауърд пред "Сън".

Никол Шерцингер иска семейство до пет години

Въпросният Брад Хауърд е известен като страстен сваляч на Острова и има доста бройки от местния шоубизнес на сметката си. А сега на прицела му е и гаджето на Гришо...