Запознайте се със София Томала, приятелката на Александър Зверев. Красавицата краси ложата на тенисистка по време на турнира в Маями. Не за първи път тя се появява на трибуните, но определено винаги прави впечатление с емоционалния си нрав и подкрепа за своя любим.

Двамата се срещат през 2020 година. София участва в развлекателната индустрия от ранна възраст и е добре позната в своята страна. Тя участва в телевизионни сериали и е била водеща на местни риалити формати. През 2010 година красавицата печели танцувално шоу.

Приятелството на Томала със Зверев не е първата й публична връзка. През 2017 г. тя излиза с Гавин Росдейл, бивш на певицата Гуен Стефани. Двамата излизаха малко повече от година. Преди това тя беше омъжена за норвежкия певец Анди Лаплегуа. Двамата се ожениха през 2017 г. и се разведоха на следващата година.

В медиите преди време се появиха нейни снимки с бившия вратар на Ливърпул Лорис Кариус.

Александър Зверев и София Томала често се появяват в публичното пространство. Те посещават звездни събития и не се притесняват да позират на червените килими.

Мисля, че за тенисистите винаги е много важно кой стои до теб. София е човек, който ми дава спокойствие и сигурност," сподели Зверев преди време.

Тенисистът не крие, че се чувства прекрасно в нейната компания. В това число и когато я вижда в ложата си.

"Играя изключително добре с нея зад гърба си и се надявам това да продължи да е така“, каза още състезателят, запитан за връзката им.

София Томела е родена в Източен Берлин на 6 октомври 1989 г. Родителите също са актьори. Освен кариерата си в телевизията и филмите, София забавлява милионите си последователи в социалната мрежа Инстаграм като често публикува снимки от личния и професионалния си живот.