Един от секссимволите на световната поп-сцена Никол Шерцингер отново напомня за себе си с участието си като жури в английско риалити-шоу. Точно затова от местните медии направиха класация за най-секси снимките, които тя е пускала в социалната мрежа Инстаграм и е предизвиквала одобрителните коментари на последователите ѝ.

Чудите ли се кои са 5-те момента, в които гаджето на първата ни ракета в тениса Григор Димитров е показвала зашеметителни форми в социалната мрежа? Можете да ги видите в прикачената фотогалерия. 

1. На първата снимка тя точно е отпразнувала 38-ия си рожден ден и се е облякла в предизвикателно късо черно горнище, разкриващо съблазнителното ѝ тяло, докато е на ваканция в гръцкия остров Миконос. 

2. На втората снимка тя позира пред фотообектива и казва, че в момента я гримират за участието ѝ в телевизионно шоу. С лекото уточнение, че по това време е гола...

3. На третата снимка Никол се е изпънала на шезлонг, като уточнява, че това е повреме на фестивала "Коачела", който се провежда в Калифорния в първите месеци на годината. 

4. На четвъртата снимка тя позира пред обектива, твърдейки, че точно излиза да тича по улиците на Ню Йорк. С уточнението, че отново е с изрязано горнище. 

5. На петата снимка Никол се е излегнала изкусително на плажа в Хаваите и просто споделя, че си почива от натоварения график.