Миналогодишният финалист Виктор Троицки се класира за втория кръг на турнира по тенис в София след лесна победа срещу участващия с "уайлд кард" турчин Джем Илкел.

Троицки не срещна трудности и извоюва победа с 6:3, 6:2 за 50 минути игра на корта в "Арена Армеец". В следващия кръг сърбинът ще играе с Робин Хаазе, който вчера отстрани Димитър Кузманов.

Бивш №14 е първият съперник на Гришо в София

Грузинецът Николоз Басилашвили победи Адриан Манарино (Франция) със 7:6(7), 7:6(3) в първия мач от днешната програма на турнира в София. 
Басилашвили направи впечатляващ обрат срещу французина и си осигури среща с водача в схемата Доминик Тийм във втория кръг на надпреварата.

Грузинецът изоставаше с пробив в първия сет, но успя да върне пробива и да прати сета в тайбрек, който спечели с 9:7.

Във втория сет Басилашвили изоставаше с 1:4 гейма, но взе три поредни гейма и изравни за 4:4. Сетът бе решен отново след тайбрек, в който грузинецът спечели със 7:3. 

Напред продължава и германският квалификант Даниел Брандс, който отстрани Марко Киудинели (Швейцария) след 6:7(4), 7:6(4), 6:2.


Ще присъстваш на АТП турнира в София и ще подкрепяш Григор Димитров? Направи ни съпричастен с твоите емоции!

Прави интересни снимки и видеа от случващото се в "Арена Армеец" и ги споделяй с хаштаг #gong, за да направиш всички част от твоята емоция!

Споделяй с нас с хаштаг #gong !