Сръбският тенисист Виктор Троицки се превърна в един от любимците на българската публика, защото не е изпускал издание на Sofia Open. А и самият той е с добри спомени от столицата ни, защото има успехи и на двойки, и на сингъл. 

Та освен победи на корта, Троицки дълги години беше известен и с победите си на нежния фронт. Не една и две красавици минаха през леглото му, а в родината му се носеше слава на ненадминат плейбой. 

Е, дори този сваляч си намери майстора и вече е кротък семеен мъж. Но защо да иска да поглежда встрани, след като жената до него е страшна красавица. Става въпрос за прелестната Александра Джорджевич. 

Сръбкинята е фотомодел, снимала се е на някои от най-екзотичните места в света, но когато се срещнаха с Троицки, решиха да свият семейно гнездо и се радват на детето си, което вече е на почти годинка. 

Красавицата беше в София и миналата година, като зарадва любимия си с торта навръх рождения му ден, който се падаше по време на турнира. А сега ви представяме подбрана колекция от нейни снимки, за да видите как се укротява един от плейбоите на тениса.