Ник Кирьос направи поредното си любопитно изказване. Австралиецът отново привлече вниманието към себе си, като сподели, че няма нужда от треньор. Той дори обяви, че според него това е губене на време, а и треньорите получават прекалено много пари.

Според мнозина специалисти Ник Кирьос е пропилян талант на световния тенис. Различни експерти и анализатори многократно вече заявиха, че, ако Кирьос се отнасяше сериозно към тениса и при правилно отношение на корта, той отдавна  щеше да бъде №1 в света. Австралийският тенисист не е харесван от много хора точно заради поведението си, но за други той е забавен  и често прави шоу за зрителите. Факт е обаче, че Кирьос пропуска голям шанс при таланта, който има да бъде най-малкото в топ 10 на световния тенис. 

Ник Кирьос винаги е бил откровен и сега отново не изневери на себе си.

„Аз нямам треньор и не желая да работя с никого. За мен, това да си треньор е губене на време, а и честно да ви кажа те получават прекалено много средства. Не искам да си губя времето, а и да пилея пари, като плащам на някого. Нямам никакво намерение да печеля титла от Шлема, за мен тенисът е просто забавление. Дори и да работя с някого, той не може да ме промени. Само ще загубя времето на треньора, а и моето време. Не смятам, че някой може да ми помогне, да работя с треньор, за мен това ще е кошмар. Аз играя своята игра и съм доволен от това, което съм постигнал в моята кариера, а и изобщо не обичам хората да ми дават съвети“, каза Кирьос.

 

Автор: Делян Калинков