Григор Димитров проведе открит урок с най-големите тенис таланти на България.

Вълнуващото за децата, а и за самия Григор събитие се проведе в "Арена Армеец" пред погледите на журналисти и близки на децата като продължи над един час.

Двайсетината момичета и момчета получиха шанса да поиграят с Димитров, благодарение на мястото си в ранглистата, а с показаното демонстрираха, че българският тенис има светло бъдеще.

Тренировката започна с обща загрявка на Гришо и талантите, последвана от разигравания на половин корт. През цялото време 28-ият в света даваше съвети на младите тенисисти, а в последствие събра децата около мрежата, където над 20 минути отговаряше на техните въпроси.

Откритият урок продължи с изпълнения на сервис, за да завърши с разигравания на цял корт, при които някои от децата дори успяха да вземат точка на Григор.

Накрая, разбира се, дойде време за общата снимка на Григор и децата, които не откъсваха поглед от своя любимец.

Кортът в Арена Армеец е в идеално съсъояние, а самият Григор бе впечатлен от залата.  

Българският състезател ще излезе срещу Гаел Монфис в Арена Армеец София, като билетите за спектакъла бяха разпродадени за съвсем кратък период от време. Мачът стартира в 20.00 часа и ще можете да го проследите на живо в Gong.bgНова телевизия и Gong Play.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS