Интересни 1/2-финали в Ню Йорк очакват феновете на тениса по целия свят. В първия полуфинал поставеният под №4 Стефанос Циципас се изправя срещу Милош Раонич. Веднага след тях на корта ще излезе световният №1 Новак Джокович. Той излиза срещу поставения под №8 испанец Роберто Баутиста Агут. И двата мача се чакат с огромно нетърпение, а зажаднелите привърженици на тениса ще могат да се насладят на два страхотни мача, дори и само пред малкия екран. 

Милош Раонич и Стефанос Циципас за последно се срещнаха в третия кръг на Australian Open. Канадецът спечели убедително с 3:0 сета, а от началото на надпреварата в Ню Йорк роденият в Черна Гора тенисист показва страхотни изяви. Няколко часа преди двамата отново да се изправят един срещу друг, Стефанос засипа с комплименти своя опонент.

„Милош е много опасен. Сервира мощно, играе агресивно, очаква ме голяма битка. В Австралия вече загубих от него, беше ми изключително трудно да се нагодя към агресивния му стил. Когато той сервира е почти невъзможно да сториш нещо. Надявам се днес да взема реванш за загубата в Австралия, но Раонич е в чудесна форма. Чака ме дълъг и оспорван двубой“, завърши Циципас.