Ясно е срещу кой тенисист ще се изправи българската звезда Григор Димитров, ако преодолее второто препятствие пред себе си на турнира в Делрей Бийч. Ако стигне до четвъртфиналите, той ще срещне французина Адриан Манарино. 

Това стана факт след победата на поставения под номер осем в схемата над японеца Тацума Ито. Тя дойде в маратонски мач, който продължи почти три часа, но в крайна сметка нервите на французина се оказаха по-здрави и той взе успеха с 2:1 сета (7:6, 6:7, 6:3). 

Мачът беше изключително равностоен и в него битката беше здрава от първата до последната точка. Първи до пробив стигна японецът в четвъртия гейм, но го изпусна в седмия. Двамата си размениха по още един в последните два гейма на първия сет и в крайна сметка всичко трябваше да се реши с тайбрек. 

В него драмата също беше налице. Тацума Ито имаше сетбол, но го пропиля, при това на свой сервис. В крайна сметка Манарино се възползва от възможностите си и реализира първия си сетбол, за да победи с 8:6 и да поведе с 1:0. 

Във втората част ролите се размениха. И там двамата си размениха по един пробив, преди да се реши всичко в тайбрек. В него японецът показа по-здрави нерви от първата част и го спечели със 7:4, за да изравни резултата в сетовете на 1:1. 

Третата част също беше сравнително равностойна до 3:3, след което Манарино взе събитията в свои ръце и след два бързи пробива затвори сета и мача в своя полза, за да се добере до четвъртфиналите и да чака победителя измежду Григор Димитров и Дамир Джумхур.