И тази година швейцарският град Гщаад ще приеме мачове от турнир АТР 250 на клей. Всички най-интересни мачове от надпреварата ще може да наблюдавате пряко в ефира на MAX Sport 2 от 18 до 24 юли. Срещите от днешния ден стартират в 13:00 часа българско време.

Там своята титла ще защитава специалиста на червени кортове Каспер Рууд от Норвегия, който е поставен под №1. Миналата година световният №5 надви във финала французина Уго Гастон, който също ще вземе участие в турнира тази година. Рууд, който почва директно от втори кръг, ще стартира срещу Иржи Лехечка или Томас Ечевери.

Италианецът Матео Беретини ще бъде поставен под №2 ще почива на старта, а по-късно чака спечелилия от мача сред Ришар Гаске и Роберто Карбайес Баена.

Шампионът от „Ролан Гарос“ 2020 Доминик Тийм ще се опита да се завърне към най-силните си дни, като негов противник в първи кръг ще бъде именно поставеният под №7 Гастон.

Роберто Баутиста Агут, Алберт Рамос-Виньолас и Кристиан Гарин също са сред известните имена, които ще вземат участие в надпреварата.