Турнирът в Делрей Бийч започва след броени часове с квалификациите и демонстративните мачове, но местните го използват сериозно за реклама и привличане на повече туристи. В съобщението си към евентуалните заинтересовани фенове да посетят събитието е включено и името на една от големите звезди в надпреварата Григор Димитров. 

"Ако се чудите дали да дойдете във Флорида, можете да го направите за турнира в Делрей Бийч. В него участват някои от най-силните тенисисти в АТР, предвождани от 14-ия в света Кевин Андерсън и още един от Топ 20 - австралиецът Бърнард Томич."

"Да не забравяме, че ще видим и носещия класата и стилните си удари българин Григор Димитров. Има още големи тенисисти, които си заслужават вниманието и шоуто не е за изпускане", гласи реклама в едно от водещите местни издания "Sun Sentinel". 

От там уточняват, че цената на билетите е от 29 до 85 долара за ден. В България това шоу ще се излъчва на живо по Diema Sport и Diema Sport 2, както и на нашата платформа Gong PlayGong.bg подготвя специална секция "ГОЛЯМ ТЕНИС С GONG.BG", която ще стартира на 15 февруари.


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS