Григор Димитров продължава подготовката си за турнира Делрей Бийч Оупън, в който ще направи дебютно участие в началото на следващата седмица. Българинът е 27-ми в световната ранглиста и е амбициран да скъси дистанцията до топ 10 след надпреварата във Флорида.

От 15 до 19 февруари зрителите ще могат да гледат по 4 мача oт Делрей Бийч Оупън всяка вечер. Началният час на ранните е 19:30 и 21:30 ч., а през нощта срещите са от 1:00 и 3:00 ч. българско време. 

В събота, 20 февруари, е времето за решителните двубои - първият полуфинал е в 22:00 ч., а вторият в 3:00 след полунощ. В неделната вечер от 20:00 ч. е финалът на двойки, а решителната среща от турнира по единично, е с начален час 22:00. 

Зрителите на Diema Extra ще могат да следят любопитни подробности и коментари за двубоите на Григор Димитров, отразени със специална студийна програма, в която ще бъдат анализирани най-важните моменти и ключовите отигравания от мачовете с негово участие. 

Освен срещите и студийната програма по Diema Sport HD и Diema Sport 2 HD, Gong.bg подготвя специална секция "ГОЛЯМ ТЕНИС С GONG.BG", която ще стартира на 15 февруари. На сайта потребителите ще могат да проследят всички актуални новини от турнира и богато видео съдържание – подбрани моменти от турнира, аудио, видео галерии и всичко свързано със събитието. Всички срещи от турнира ще се излъчват онлайн в Gong Play, а твърдите фенове на Фейсбук ще могат да следят турнира и през Facebook страницата на Gong.bg.

Делрей Бийч Оупън е част от ATP World Tour 250 series. Предстоящото му издание събира едни от най-високопоставените играчи в 23-годишната история на турнира. В списъка блестят имената на Кевин Андерсън, Томи Хаас и Иво Карлович, който спечели турнира миналата година. В историята на надпреварата са триумфирали Тод Мартин, Лейтън Хюйт, Ксавие Малис, Хуан Мартин дел Потро и Марин Чилич. 


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS