Швейцарецът Роджър Федерер сподели подробности около сватбата си с Мирка Вавринец, която се състоя през изминалия уикенд. Двамата се врекоха на тайна церемония, за която се разбра едва, след като тя вече беше факт.

„С Мирка на няколко пъти се канехме да го направим, но все не можехме да отделим време. Взехме решението за сватбата преди няколко седмици. Не искахме да правим пищно тържество, на церемонията не присъства никой от познатите ни тенисисти – само семействата ни и най-близките ни хора”, сподели Федерер.

„Самата церемония не беше нещо особено. Бях малко изнервен, защото когато се жениш – целият ти живот се променя. И на мен ми е много приятно да представям вече Мирка като моя съпруга, а не като приятелка. Това има голямо значение за мен, и навярно ще ми трябва малко време, за да свикна с тази мисъл: „Това е моята съпруга”, сподели с усмивка Федерер.

„Имам чувството, че меденият ни месец продължава през последните няколко години, затова не е задължително да отпътуваме на някакво специално сватбено събитие”, добави швейцарският тенисист.