Изгледа ракета номер 1 в света Новак Джокович изобщо не си губи времето докато е в София. Само часове след пристигането си у нас, тенисистът реши да опита от нощния живот. В понеделник, когато  в столицата голяма част от хората спят, именно  тогава купонът в софийския Бедрум  е в разгара си, разбира се, с участието на Ноле.

От казиното в луксозен столичен хотел, компанията на Новак  Джокович се премества на караоке парти, зa да се позабавляват.

В първия момент  посетителите на заведението не разпознали звездния гост, но веднага онези, които го идентифицират, започват за да си правят снимки с него. От българска страна придружаващия го  гид започнал да се мръщи и да забранява правенето на снимки.

"Оставете човека да се забавлява, не досаждайте", промърморил към почитателите.

Сръбската звезда обаче се чувствала комфортно и се забавлява от сърце. „Прекалено позитивен и приятелски настроен беше“, коментира първите си впечатления една от фенките му - Лили.

Джокович разпуснал с шотове и е изпял две парчета на караоке.

Сръбският феномен е в България по повод снимките на холивудската мега-продукция "Непобедимите - 2" и съвсем за кратко се очертава престоя му у нас, допълват от ПРофайл.