Руската звезда Мария Шарапова се появи вчера в лагера на Григор Димитров по време на полуфиналния му сблъсък на Уимбълдън с Новак Джокович. Тя се прегърна с родителите му, които също бяха на трибуните, и се целуна с тях. 

Нещо нормално, защото двамата с Гришо са заедно вече година и половина. Но папараците в Англия изловиха един пикантен момент. Маша беше с нов пръстен на безименния пръст на лявата ръка. 

И вестник "Дейли Мейл" веднага попита - задал ли е Григор големия въпрос на Шарапова? От изданието дават и своите доводи да смятат така. 

Те твърдят, че в православния свят, а и в САЩ, където през повечето време живее Маша, годежният пръстен се слага на безименния пръст на лявата ръка. Бижуто изглежда изключително скъпо и се оценява на няколко хиляди паунда. 

А и от изданието отбелязват, че Шарапова неслучайно е избрала момента да се появи с новото си бижу точно пред родителите на приятеля си и да демонстрира повече от топли отношения с тях. 

Миналата година отново това издание предположи, че Гришо е предложил брак на Маша. Тогава руската красавица пак се появи с ново бижу, но на дясната ръка. Тогава самата тя се изсмя на информациите за годеж. 

Сега обаче косвените доказателства за това щастливо събитие са доста повече и това кара таблоидите на Острова да предвкусват нови информации за още една звездна двойка.