В последните месеци, след като стана ясно, че Григор Димитров се е разделил с певицата Никол Шерцингер, периодично в медиите се появяват спекулации коя е новата любов в живота на родната звезда и дали изобщо има такава.

Поредната въпросителна идва от любопитен детайл, който бдителни фенове са уловили. Българската тенисистка Елица Костова носи същите гривни за късмет, каквито Григор Димитров има на ръката си от много време. Все пак, съвпадението може да се окаже съвсем закономерно. Гривните са на свободна продажба и всеки, който пожелае може да се сдобие с тях, а съдейки по Инстаграма на Ели Костова, тя ги е сложила съвсем скоро.

Гришо не веднъж е показвал бижутата, като дори използва социалните мрежи, за да рекламира бижутерски бутици. Гривните, които хасковлията носи, са вдъхновени от четирилистните детелини. Както е известно те са символ на късмета и успеха.

В началото на годината в Австралия гривните се видяха много ясно, на една от пресконференциите, които българинът даде. Още тогава стана ясно, че те са изработени от френската компания за луксозни бижута - Van Cleef & Arpels, която има самостоятелни бутици из цял свят.

Разбира се, изделията им се предлагат и онлайн. Фирмата е основана през 1896 година в Париж. Едно от бижутата на компанията, направено през 1936 година е продадено на търг на Кристис през 2009 година за сумата от 326 500 долара.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

GN sweetheart 🖤

Публикация, споделена от Elitsa Kostova (@imelitsakostova) на

Сериозни спекулации за евентуална връзка се появиха преди няколко дни между Григор Димитров и Ализе Лим, заради стари снимки, които се появиха в социалните мрежи.