Една от най-хубавите тенисистки в света – Мария Шарапова, падна в мрежата на баскетболист. Рускинята от известно време има връзка с шампиона на НБА Саша Вуячич. Вуячич наскоро получи своя пръстен на световен първенец с Лос Анжелис Лейкърс, след като триумфира в най-силното първенство на планетата миналия сезон.

За романтичните отношения между двамата вече се шушука както в тенис средите, така и около баскетболните площадки. Репортер на CNBC съобщи първи новината в ефира, след като ги „улови в крачка” да се гушкат на концерт на U2.

Явно новата прическа на Саша, който бе принуден да махне дългите си кичури (на снимката вдясно) заради заповед на треньора си Фил Джексън, е привлякла вниманието на Маша, която освен всичко друго, често може да бъде забелязана на мачовете на ЛА Лейкърс. За последно Шарапова бе гадже на сина на президента на NBC Чарли Еберсол, но явно вече се е насочила към друг обект.

Вуячич по принцип не е от срамежливите, и също има известни бивши приятелки, сред които дори Парис Хилтън. Запитан за Шарапова снощи, след мача с Оклахома Сити, Саша скромно отговори: „Наистина харесвам тениса.”

Около баскетболистите на Лос Анжелис Лейкърс винаги е било пълно с красавици и клюки, но напоследък ситуацията стана още по-жежка, след сватбата на Ламар Одъм и една от богатите наследници от фамилия Кардашиян – Клоуи.