Мария Шарапова направи днешния тренировъчен ден на националките по художествена гимнастика на Русия много интересен. Тенисистката посети заниманието на именитите състезателки и не пропусна да опита шансовете си в този нов за нея спорт.

Разбира се, по всичко личи, че Хубавата Маша все пак е избрала правилното за себе си поприще, след като опита шансовете си с най-коварния уред в художествената гимнастика – лентата.

Руската тенисистка се прибра в Москва в понеделник, за да започне подготовка със сънародничките си за мачовете от Фед Къп срещу Холандия. Учебно-тренировъчният комплекс „Новогорск“ в Химки, Московска област, събра на едно място едни от най-чаровните състезателки.

 

🎥 @mariasharapova 💪🏻

A photo posted by Kudri_😈 (@kudryavtseva_y) on

Световната шампионка Яна Кудрявцева имаше лична среща с Мария Шарапова и не пропусна да се снима с нея. Същото сториха и останалите момичета от националния тим на Русия по художествена гимнастика, в това число и Маргарита Мамун.

Тенисистката не отказа снимки дори на най-малките състезателки в комплекса.

 

Одну мечту мелкой осуществила🌟 Есть куда стремиться..🎾💪🏻

A photo posted by Kudri_😈 (@kudryavtseva_y) on

Грациите се подготвят за първото голямо предизвикателство през годината – домашното Гран при. В Москва от 19 до 22 февруари ще бъде и българският национален отбор по художествена гимнастика. Миналата година, на същото това състезание, нашият ансамбъл спечели златото, изпреварвайки Русия. Невяна Владинова също ще представя страната ни на международния турнир, като ще се изправи именно срещу Яна Кудрявцева.  


Свали си приложението на Gong.bg – за ANDROID – за iOS