След пет години заедно, Ана Курникова и Енрике Иглесиас се разделиха!

Новината призна певецът: „Разделихме се. Сега съм сам и съм ОК. Нямам проблем с това.” Енрике намекна, че проблемът са били децата: „Не съм готов за деца, не съм подготвен за такава отговорност все още. Но в бъдеще бих искал две деца.”

Наскоро Иглесиас направи шокиращи разкрития пред медиите, като това, че пенисът му е твърде малък, и че не възнамерява да се жени за Ана.

Очевидно това се е оказало фатално за връзката на Енрике с русокосата тенисистка.

Енрике даде изявление за раздялата от Стокхолм, където бе за интервю. Ана побърза да отговори, но не с думи, а с действия, като бе забелязана да се забавлява в Лас Вегас.

Семейство Иглесиас изучи медиите и с друго. Докато Енрике говореше пред камерите в Стокхолм, се оказа, че прочутият му баща – Хулио Иглесиас – също се намира в столицата на Швеция.

Двамата обаче не знаеха за това, че са само на километри разстояние. Попитан за сина си, Хулио отговори: „Не знам къде е. Телефонът му е на гласова поща.”

От другата страна Енрике, на въпрос знае ли дали бройката от 3000 жени, с която е известен баща му, е истина, певецът отговори: „Това е лъжа. Не мисля, че е спал с 3000 жени. Може би са по-скоро 5000!!!”