Победителката от Уимбълдън 2007 Винъс Уилямс ще излезе на кортовете в САЩ, в спора за титлата на US Open, в рокля от собствената си колекция с марка EleVen.

В последните дни преди Откритото първенство на Щатите, тя не само тренираше своите мощни удари по топката, но и се занимаваше със своя нов имидж и най-вече спортния екип, с който смята да смае съпрничките си – зелена пола и бял потник.

Винъс е една от знаменитостите с договор към фирмата Steve & Barry's, която представя готови колекции в магазини от Европа и САЩ. Дизайнерите разработиха специална нова марка за топтенисистката.

Новата линия носи името EleVen и се явява съкращение от думите 11 и името на спортистката. Тъй като тази цифра е доста многозначителна, самата някои медии смятат, че става въпрос за номера на къщата, в която за живели дълго време в Калифорния сестрите и където най-вече са прекарали детските си години.

“11 е повече от 10, винаги има по-добро от най-доброто”, лаконична и доста загадъчна бе по темата американката.

Новата колекция на Винъс Уилямс ще предложи на младите момичета спортни дрехи и обувки, които могат да се носят и в ежедневието на дамите.