По-голямата от сестрите Уилямс – Винъс – е постигнала споразумение със семейството на Джером Барсън, който почина при автомобилна катастрофа през миналата година във Флорида. Според документите, подадени в съда в Плам Бийч, тенис звездата и семейството на починалия са си стиснали ръцете през изминалата седмица. Сумата не става ясна.

И двете страни ще заплатят своите собствени адвокатски хонорари по делото.

Съпругата на загиналия в катастрофата е шофирала автомобила им в във фаталния ден, в който колите им се сблъскват на оживено кръстовище в Палм Бийч Гардънс (Флорида) през 2017 година.

Винъс Уилямс беше освободена от наказателни обвинения, след като полицаите установиха, че автомобилът й вече е бил в кръстовището, когато е светнал червен сигнал на светофара.

В същото време движещият се друг автомобил се е засилил, виждайки зелена светлина и по тази причина връхлетява в колата на Винъс Уилямс. В следствие на сблъсъка мъжът почива в болницата 14 дни по-късно, а жена му Линда е ранена. 78-годишният Барсън получи фрактура в гръбначния стълб и множество вътрешни наранявания, които се оказаха фатални.