Националните тенисистки на Русия Светлана Кузнецова, Елена Веснина и Анна Чекветадзе гледаха на живо футболния мач за Купата на страната между Спартак Москва и Зенит (1:1). Шоуто пропусна само Надежда Петрова.

Дамите пристигнали на стадион Лужники в компанията на бодигардове 15 минути преди старта на мача.

Анна и Елена били подготвени и с дебело облекло, докато Светлана била „накипрена” с лятно якенце. Заради студените вечери и сериозното захлаждане по време на мача Кузнецова зъзнела и треперила от студ.

Тенисистките пожелали да избегнат медийния интерес и си тръгнали десетина минути преди последния съдийски сигнал. Но на входа били пресрещнати от репортер на „Советский спорт”.

- Момичета, за кого викахте?

- Светлана, само за Зенит, но и ние също! Тя ни накара! – разкрили Веснина и Чекветадзе.

- Дори и на футбол сме от едни отбор! – философски заключила Кузнецова.

- А играта хареса ли ви?

- Супер, супер е! За момента резултатът е равен, ние си тръгваме, но съм сигурна, че в оставащите 5-10 минути Зенит може и има сили за два гола и да бие 3:1, прогнозирала Светлана.

- Ама вие (към Кузнецова) често ли ходите на футболни мачове?

- О, да! Много обичам футбола. Когато имам възможност ходя да гледам на живо мачове на Барселона в Испания. Разбира се не може да се сравнява публиката тук и там.

- Светлана, знаете ли фенските песни на агитката?

- Не, не съм толкова фанатична фенка. Дори нямам любим футболист от Зенит. Просто съм за родния тим. Извинете ни, обаче не искаме колегите ви да ни застигнат . . . – извини се Кузнецова и тенисистките напуснаха стадиона.