Моника Селеш е една от легендите на женския тенис. Американката, която на няколко пъти бе забелязана на отминалия вече турнир в Индиън Уелс, сега коментира случващото се в световния тенис.  Бившата номер 1 заяви, че към днешна дата спортът е в добри ръце и си пожела съвсем скоро отново да видим Серина Уилямс по кортовете в опит да спечели рекордна 24-а титла от „големия шлем“. 
 
"Следя всичко, което се случва и определено съм доволна. В Индиън Уелс се получи чудесен турнир при дамите и всички мачове бяха доста оспорвани.  Конкуренцията е жестока и всяка една е способна на изненади. Спокойна съм за бъдещето на женския тенис, само много ми се иска да видя Серина Уилямс отново на корта. Тя не е играла от Уимбълдън насам и липсва на фенове и специалисти. 
 
Сигурна съм, че тя ще се върне и не се е отказала от мечтата си за рекордна титла от шлема. Това, което Уилямс направи, е много трудно за останалите. Дори след като стана майка, отново се върна и бе страхотна. Виждаме Азаренка какви проблеми има в това  отношение, очевидно за нея е тежко да съчетава майчинството и тениса.  Има чудесни тенисистки и съм оптимист, че най-доброто за нашия спорт тепърва предстои“, каза Селеш.