Mtel Sport 1 ще излъчи тази вечер голямото тайбрек шоу "Tie Break Tens", в което участие ще вземат по 8 звезди при мъжете и жените като сред тях ще бъдат Григор Димитров и Мария Шарапова.

Любопитната надпревара се провежда в Мадрид, а мъжете и жените участват на пряка елиминация като интересното е, че всеки мач ще се състои единствено от тайбрек до 10 точки.

Двамата победители ще получат солидна награда от 200 хиляди долара, а събитието е и благотворително, тъй като 100 хиляди долара ще отидат за организация, бореща се срещу домашното насилие.

При мъжете освен Григор ще участват Стан Вавринка, Джак Сок, Лука Пуй, Томаш Бердих, Дан Евънс и местните любимци Фелисиано Лопес и Фернандо Вердаско.

При дамите пък освен завърналата се след допинг наказание Шарапова ще видим Гарбине Мугуруса, Моника Пуиг, Симона Халеп, Джо Конта, Медисън Кийс, Агниешка Радванска и Светлана Кузнецова.

Ясен и е жребият за турнира като Григор започва с мач срещу Дан Евънс. При победа на полуфинал той ще срещне спечелилия тайбрека между Лука Пуй и Фернандо Вердаско.

Прякото излъчване на Mtel Sport 1 стартира в 20:30 часа и ще продължи до определянето на големите победители.

Димитров е в испанската столица от няколко дни, а тайбрек турнирът ще бъде и отлична подготовка за предстоящия през следващата седмица Мастърс в Мадрид.

Гришо се забавлява в Мадрид, Маша тренира здраво