Преди няколко дни Дженифър Брейди завоюва своята първа титла от турнирите на WTA. Американката игра много силно през цялата седмица и заслужено се поздрави с трофея. След силното си представяне, Брейди вече е част от топ 40 на световния тенис, а това я мотивира за още по-добри изяви в предстоящите състезания.

„Щастлива съм, че спечелих първа голяма титла в кариерата си. Когато нещо ти се случва за първи път, емоцията е неописуема. Истината е, че не мислих. Започнах турнира силно, вярвах в себе си и постоянно си повтарях, че трябва да играя мач за мач. Останах позитивна и не се поддадох на напрежението. Да спечеля в САЩ е нещо специално за мен, това ми дава надежди преди US Open. Надявам се да съм сред поставените, но нещата не зависят само от мен. Лексингтън вече е изключително важен турнир и определено бих искала да защитавам титлата си през следващата година“, каза Брейди. 


Следете ни навсякъде и по всяко време с мобилното приложение на Gong.bg. Можете да го изтеглите от Google Play, App Store и AppGallery.