Ако Мария Шарапова е популярна със своето пъшкане, а Ана Иванович с чаровната си усмивка, то и Серена Уилямс явно също има какво да покаже, а и както се оказа след бърза справка в интернет - не се свени да го покаже.

Пищните прелести на тъмнокожата тенисистка не веднъж са се появявали по различни поводи върху лъскави корици на списания. И въпреки че за нашите ширини тя не е типичната красавица, Серена отдавна си е извоювала възхищението на много от феновете, като тук не става въпрос само за привържениците на тениса.

В този спорт имената на двете сестри Уилямс – Винъс и Серена, винаги ще се открояват, при това не само със завидните си форми – отпред и отзад. Наблюдателното око обаче веднага може да определи, че по-примамливите обаче определено принадлежат на Серена.

Трудно е да се каже защо тя предпочита да се снима в полуголи фотосесии, но е факт, че попаднали веднъж в интернет, се оказват доста любопитна хапка за много фенове на пищните й черти (които както изглежда никак не са малко).

Очевидно, всичко което си има в запас Серена е наследено – от мама и татко, като доказателство използвайте снимковия материал. И преценете сами!