Мария Шарапова и Григор Димитров са имали романтична вечеря на свещи преди рускинята да се отправи на разположение на националния си тим за Фед Къп. От своя страна, българският талант е в Ротердам за предстоящия турнир. 

По всичко личи, че звездната тенис двойка вече е напълно готова да предприеме следващата крачка (годеж), пишат жълтите издания.

По време на Откритото първенство на Австралия двамата не са имали възможност да си отделят много време един на друг.

„Ние нямаме много време докато тече турнирът, защото нашите графици са много различни, а понякога играем мачовете си в различни дни“, разкри Мария Шарапова пред Daily Mail.

Според изданията, доказателството за вечерята на свещи идва именно от Григор Димитров, а не от Мария Шарапова. Българинът публикува преди време снимка в една от социалните мрежи, която навява именно към подобно заключение.

В момента Мария Шарапова е заедно с тима на Русия и се подготвя за мачовете срещу националния тим на Полша в четвъртфинала от Фед Къп. Капитан на Сборная е Анастасия Мискина, която покани в отбора половинката на Григор, Светлана Кузнецова, Анастасия Павлюченкова и Виталия Дяченко. Звездата в състава на полякините е Агниешка Радванска.

„Чувствам се добре. Да, наскоро бях в Мелбърн, но Фед Къп е много важен турнир. В Полша в малко по-студено, отколкото в Мелбърн, но след тренировката мога да кажа, че аклиматизирането ми върви нормално“, сподели Мария Шарапова.