Любовта процъфтява в света на женския тенис. На всеки няколко седмици в медиите се появяват информации за годеж, бебе или ново гадже. След слуховете за Серена Уилямс и Патрик Муратоглу, както и за евентуалната връзка между Григор Димитров и Мария Шарапова, поредната любопитна новина, свързана с личния живот на популярна тенисистка, засяга любимката на редица фенове по света - Ана Иванович. Този път обаче трябва да съобщим, че красивата сръбкиня отново влезе в клуба на обвързаните.

Тенисистката бе уловена от папараците в обятията на мъж на плаж в Мелбърн. След бързо разследване се оказа, че късметлията се казва Марк Стилитано.

Слуховете сочат, че Марк е придружавал Ана Иванович и на летището при пристигането й за Откритото първенство на Австралия. Новият приятел на сръбкинята можете да видите във видеото, ще го познаете по бялата риза.

Оказва се, че Марк е роден във Великобритания, живее в Монако, играе тенис, но никога не е блестял с изявите си. Обича още голфа, полото и е ... супер богат. Работи в голяма и много успешна компания, която произвежда самолети, влакове и яхти. Освен това Марк често посещава Белград, родния град на Ана.

Гаджето на Иванович е добър приятел на Новак Джокович и често го подкрепя по турнири, като част от неговия екип.