Преди няколко седмици Мария Шарапова се сдоби с нов дом, а руските медии не намериха покой докато не покажат как изглежда той .

Рускинята похарчи 2 милиона долара за апартамент в един от израелските курорти - Ир Ямин, близо до Нетания. В едно от интервютата, относно новата си придобивка, Маша заяви: “Предпочитам да си почивам на място, където има слънце и плаж. Останалото няма значение.”

Руският секссимвол сподели, че отдавна е мечтала за свое местенце на брега на Средиземно море. Когато видяла многоетажния комплекс, който е разположен непосредствено до плажа, Шарапова се влюбила в него от пръв поглед. Жилището, с площ 350 квадратни метра, е с изглед към морето и разполага с три големи тераси с неописуема гледка.

Мария не се изплашила дори и от факта, че собствеността й се намира на последния - 13-ти етаж, който в много страни се смята за фатален.

“Не съм суеверна”, бил краткият коментар на хубавата Маша, която забелязала, че на покрива може да се построи плувен басейн. Рускинята вече има план, според който в единия край ще отдели място и за тренировъчна зала, в която да поддържа форма по време на почивките си. Друг много важен момент за Шарапова бил и фактът, че домът й ще е изолиран от папараци и натрапници.

Освен новия си апартамент в Израел, тенисистката разполага още с къща във Флорида и апартамент в Калифорния. Рускинята смята да добави към този списък и Москва, но това по думите й ще бъде нещо малко, тъй като предпочита да се задържа на места с топъл климат.

Ето къде хубавата Маша ще опъва краката си по време на почивните си дни