Една от най-великите тенисистки на нашето съвремие Мария Шарапова очаква да създаде семейство и да бъде добра майка. Бившата приятелка на българската звезда Григор Димитров даде интервю с по-странични от тениса въпроси, цитирани от Tennis World USA. 

"Питате ме как се виждам след 20 години? Това е интересен въпрос. В момента съм изпълнена с енергия и винаги е било така, затова се надявам и тогава да преливам от енергия. Едно знам със сигурност - искам да съм добра майка и съпруга по това време."

"Да, искам всички тези неща, но не знаеш къде ще те отведе животът и точно това му е специалното. Събуждаш се сутринта, имаш си планове, искаш да ги следваш. А баща ми ми каза: "Правиш си план и разсмиваш Господ с него". Затова не искам да се тревожа от сега за неща, които ще се случат след 20 години, макар определено да ги искам", заяви Шарапова. 

Рускинята дълго време стоя необвързана след раздялата си с Григор Димитров, но от година насам е влюбена в предприемача Александър Гилкс. Дали именно американският богаташ ще е щастливецът да създаде семейство с красивата тенисистка?