Мария Шарапова е едни от безспорните секссимволи на женския тенис и със сигурност една от най-желаните жени в света. И прелестната рускиня разкри с какви качества един мъж може да разтопи сърцето ѝ, а по всичко личи, че надутите богаташи, демонстриращи благосъстоянието си, не я впечатляват особено. 

Красавицата изкара доста време сингъл след края на връзката си с българската тенис-звезда Григор Димитров преди вече четири години. Но сега отново е влюбена и сподели какво я кара да трепне пред списанието Tennis World. 

"Мнозина си мислят, че като са богати и имат яхти, могат да впечатлят една жена. Широкоразпространено схващане е, че като имаш пари, трябва да прекарваш лятото си на яхтата. Аз не съм обаче фенка на яхтите, предпочитам да съм на плажа, това не ме впечатлява."

"Най-разтапящи за мен са най-обикновените неща. Смехът, прегръдките, те са безплатни и наистина ги обичам", сподели Мария Шарапова и разкри интересни случки за първата си кола, както и дали обича да закусва.

"Не знам кога купих първата си кола, дори, ако не се лъжа, тя беше от някакъв награден фонд от турнир. Но си спомням, че първата ми семейна кола беше една Хонда и аз се скъсвах да свалям и вдигам прозореца ѝ, сякаш досега не бях виждала такова нещо", споделя Маша със смях и говори колко важни за нея са закуските. 

"Като цяло ми е много трудно да ям сутрин. Но по време на турнири, това е най-важното ядене за деня. Сега обаче съм в процес на рехабилитация и не им обръщам внимание. Например, тази сутрин правих пилатес и пих само едно кафе, но за да се сгрея, защото в Ню Йорк е адски студ."

"Гаджето ми предложи да отидем в едно ново кафене и там си поръчах едно страхотно ванилово дзен-лате, като към него си взех едно лакомство, което беше оформено като топче и беше пълно със суперхрани", сподели Маша.