Капитанът на българския отбор за Фед Къп Дора Рангелова сподели очакванията си за предстоящите срещи на момичетата ни в надпреварата. Тя разкри пред NOVA, че основната цел е да сме първи в групата си.

"Настроението е отлично преди мачовете за Фед Къп, момичетата се познават, въпреки че имаме две дебютантки. Моите идеи и идеите на федерацията бяха да променим малко лицето на този тим и да дадем шансове на някои по-нови имена. Така че настроението е много добро, тръгваме с основна цел да сме първи в групата и в събота да играем бараж за изкачване."

"Имаме шансове за това. Като капитан винаги съм поставяла високи цели и мисля, че ние като национален отбор на България винаги трябва да си поставяме високи цели и ще се опитаме да ги постигнем."

"Най-вече на Виктория Томова разчитаме, тя отскоро е първата ни ракета след дългите години доминация на Цветана Пиронкова. Надявам се тя да покаже това, което може. Дебютантките също могат да поднесат изненада, макар че с тези съпернички сме дълги години в тази група и се познаваме. Дано само да сме здрави и да имаме малко късмет", заяви Рангелова пред NOVA.