Бившият приятел на световната №2 в тениса – Арина Сабаленка, Константин Колцов навярно е бил „прекалено пиян“, когато е паднал от балона на хотела си в Маями от 23-ия етаж. Това потвърди бившата му жена Юлия Михайлова пред беларуските медии.

Колцов почина в понеделник, след като намери смъртта си след зловещо падане в хотел в Щатите. Полицията отвъд Океана не намери следи от насилие в стаята, което допълнително увеличи спекулациите за самоубийство. Все още обаче властите не са потвърдили тази теза.

Бившата жена на хокеиста обаче призна, че полицията е намерила няколко празни бутилки с ликьор в стаята му. Същевременно обаче няма никаква бележка, която да е била оставена в хотелската стая и да говори за самоубийство.

Сабаленка: Сърцето ми е разбито

„Най-вероятно е бил много пиян. Намерени са няколко празни бутилки в стаята, в която е бил отседнал. Навярно е отишъл до балкона, за да гледа океана и не е бил внимателен. Все още пазя семейния ни компютър с неговия имейл. Знам паролата, която използваше. Константин беше запазил апартаменти в други локации на Щатите за следващите дни. Те все още обаче не бяха платени. Също така беше наел и кола, което потвърждава, че не е искал да се самоубие. Трагедията е голяма“, каза Юлия пред родните за нея медии.

Юлия и Константин имат три деца – Даниел, Алесандро и Стефан. Михайлов коментира и връзката на бившия си мъж с Арина Сабаленка. „Тя е добро момиче. Обичах Константин много, но Сабаленка се грижеше добре за децата ми, така че имам нормални отношения с нея“.