Сръбската тенисистка Ана Иванович посреща рождения си ден като щастлива майка и съпруга. На 32 години тя се радва на успешен брак с футболиста Бастиан Швайнщайгер. Двамата се венчаха през 2016 г., а днес вече се радват на две момчета. През март 2018 г. те станаха родители за първи път, а само преди месец сръбкинята се похвали с раждането и на второто си дете. 
 
„Изпълнени сме с любов и щастие. Нашето малко момче си има братче“, сподели в социалните мрежи бившата номер 1 в женския тенис.
 
Ана започва кариерата си още от дете. Тогава гледа тенис по телевизията и се впечатлява от играта на Моника Селеш. На един от рождените ѝ дни баща ѝ ѝ подарява малка тенис ракета и тя започва да тренира.
 
Сръбкинята започва професионалната си кариера през 2003 г. и съумява да спечели 15 титли поединично. Последната от тях датира от 2014 г. Тя е шампионка на Откритото първенство на Франция през 2008 г. На Уимбълдън рекордът й е полуфинал, а на US Open четвъртфинал. През 2008 г. Иванович успя да се изкачи за 12 седмици до първото място в света.
В края на 2016 г. красавицата се отказа от тениса заради травма, после се омъжи за любимия си Бастиан. Днес двамата живеят в САЩ.