Краят на месец ноември и декември са запазени за почивка на големите звезди в тениса. Повече от тях отиват на топло, за да прекарат няколко дни в усамотение с любимите си хора.

След тежкия сезон Южени Бушар също замина на ваканция. Една от най-красивите тенисистки обаче не се свени да показва къде се намира, както и да провокира с разголени снимки.

Чаровницата е на Британските Вирджински острови. Тя пусна снимка в бял бански, с което само разпали допълнително въображението на феновете си.

Южени е на острова само от един ден, а вече публикува редица постове от почивката си, включително и как се забавлява да управлява самолет.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Told u it was safe guys!!!

Публикация, споделена от Genie Bouchard (@geniebouchard) на

Бушар е избрала за ваканция частния остров на Ричард Брансън – Некер. Бизнесменът е приятел с много тенисисти, сред които и Григор Димитров. Българинът също е гостувал на Брансън.

Очаква се Южени да вземе участие в ежегодния благотворителен турнир по тенис на бизнесмена. В надпреварата се включват професионални тенисисти и безнесмени. Участие за 2018 година са потвърдили още Винъс Уилямс, Каролин Визняцки, Томи Хаас и други.

Частният остров обхваща земя от 74 акра. Посетителите се наслаждават на белите пясъчни плажове, луксозни къщи, безброй забавления със спорт.

Ричард Брансън има нужда само от 3 години, за да превърне острова в частен курорт, на който днес световноизвестните личности получават уют и комфорт. Островът носи името на холандския командир Йоханес де Некер от 17 век.

Южени Бушар отново провокира със секси снимки

Красавицата в червен бански в Маями