Йоана, дъщерята на популярния бивш тенисист и мултимилионер Йон Циряк, има особена красота и заслужено трупа комплименти, дори от световни медии. Мнозина оприличават хубавицата с Меган Фокс и дори я наричат нейна двойничка.

Йоана е дъщеря на легендарния румънски тенисист от връзката му с египетската журналистка Софи Аяд. Г-ца Циряк, която е на 25 години, живее в САЩ с майка си и единия си брат. В социалните мрежи брюнетката често качва ефектни снимки, под които се четат много хвалебствия: „И красива, и умна!“, „Ставаш все по-красива всеки път, когато те видя!“, „Меган Фокс, ти ли си?“, „Каква прекрасна млада жена!“, са само част от коментарите на феновете към публикациите на Йоана.

Въпреки че живее в Америка, румънката често посещава баща си в северната ни съседка. През 2018 г. тя организира „Bucharest Fashion Charity Show“ в един от луксозните комплекси на баща си., който разбира се бе много горд от делото на дъщеря си.

ОЩЕ СНИМКИ НА КРАСАВИЦАТА - ТУК

Тогава той заяви: „Предполагам, че тя е щастливо дете. Имаше възможност да израсне по един нормален начин. Фактът, че знае, че винаги има някой, който се нуждае повече от нея за определени неща е показателен. Тези добри дела са изцяло нейна заслуга“, споделя гордият татко преди години.