Една от най-красивите тенисистки София Жук сензационно може да се откаже от спорта. Рускинята, която е два на 20 години, беше определяна за една от бъдещите суперзвезди след поредица от силни мачове.

За съжаление обаче контузии преследваха красавицата през последната година. Дори да спре с кариерата си на тенисистка, Жук спокойно може да си намери ново поприще в модата, след като е определяна за една от красивите в спорта. Тя често качва провокативни снимки в социалните мрежи, които се харесват от хиляди нейни фенове.

По този повод тя написа следното съобщение в социалната мрежа „Instagram“:

“Мислех да напиша това от известно време и смятам, че е настъпил моментът да го направя. Всеки ден получавам съобщения с въпроси дали съм спряла да играя тенис, защо и кога ще се върна. Разбирам защо искате да знаете и отговорът ми е следният:

Не съм играла тенис вече седем месеца, защото от няколко години се боря със сериозни контузии и винаги е трябвало да играя с болки. Обичам тениса, но стигнах до момент, в който исках да живея без болка, да помисля за своето здраве и бъдеще. Много хора не разбират колко важна е душевната част, за да бъде човек истински щастлив със себе си. Избрах начин да бъда щастлива със себе си, да съм у дома и да имам нормален живот. Никога не съм съжалявала за този избор и никога на съм била по-щастлива от сега", написа София Жук.

Горещи снимки на София Жук можете да видите тук.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Missing my work days😔

Публикация, споделена от Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🤷🏼‍♀️ #tb

Публикация, споделена от Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Classy but make it hot 📸 @chantalpichardostudio

Публикация, споделена от Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) на

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

So this happened not long ago 🤯 thank you guys for having me ❤️ @theindustrymiami @firstoptionproductions @orlandonoa @jtinkster

Публикация, споделена от Sofya Zhuk (@sofya_zhuk) на