Изключително посрещане очаква новата кралица в женския тенис Ана Иванович в родната й Сърбия. Номер едно в света се прибира днес следобед в Белград, а веднага след триумфа й в Париж на Ролан Гарос сръбските медии започнаха да призовават феновете й да организират специално посрещане, каквато е традицията за големите шампиони на Сърбия във всички спортове.

Самата Ана показа, че освен да играе тенис може и да се забавлява подобаващо с щаба си. Малко след успеха на Откритото първенство на Франция, треньорите на сръбкинята изпълниха едно екстравагантно обещание дадено преди финала. Тримата наставници, към които се присъедини и братът на Ана – Милош, удържаха на думата си и цъфнаха насред Париж в оскъдния розов екипа на тенисистката.

„Както вероятно виждате на снимката, купонът беше невероятен”, написа Ана Иванович в дневника си на личната си интернет страница. „Мечтала съм за такъв успех като дете и все още не мога да повярвам. Искам да благодаря на всички, които ме подкрепят”, добавя чаровната сръбкиня.