Италианската първа ракета Камила Джорджи днес излиза на корта в Тенерифе срещу нидерландката Аранча Рус, но преди срещата говори по интересни теми като отношенията си с другите в тура, предстоящия Australian Open и Джокович.

„Много съм доволна от кариерата си и дори това да беше последният ми турнир, щях да се радвам. Мисля, че направих всичко възможно, което трябваше да направя. Женската схема е изключителна. Хубаво е, че има много тенисистки на добро ниво, които могат да победят всяка една и това дава повече възможности, прави спорта по-интересен", заяви настоящата номер 35 в ранкинга на WTA.

„Атмосферата в тура е добра, но моите истински приятели се занимават с други неща. Когато приключа тренировка излизам с тях. Говорим си за неща извън тениса. Истината е, че не мога да кажа, че имам истински приятели в тура, ние все пак сме съперници. Но имаме добри отоншения, говорим си“, заяви Джорджи.

„Още тази година имаше много ограничения и вярвам, че през следващата година органиизацията и мерките ще са на по-високо ниво. Джокович? Честно казано не знам каква е позицията му, нито неговата, нито на другите. Важното е, че аз ще бъда там, тъй като съм ваксинирана", завърши италианката.