Петата ракета в света Ана Иванович коментира своите успехи напоследък, които я пратиха сред първите страници на редица спортни издания, както и бума на сръбски успехи в тениса напоследък, визирайки Новак Джокович и Йелена Янкович.

“Напоследък отбелязахме много успехи. Все още сме млади и има голямо бъдеще пред нас. Сега за нас се пише в цял свят. Много се гордея, че играя за националния отбор на Сърбия, особено когато се връщам в Белград и хората по улиците ме поздравяват”, каза една от най-атрактивните тенисистки напоследък.

“През последните години ние успяхме да популяризираме изключително много нашия спорт в Сърбия, а това е изключително приятно и положително. Бъдете сигурни, че няма да спрем до тук”, добави Ана Иванович.

“Мечтата ми е да стана номер едно в света и ще направя всичко, което е по силите ми, за да я сбъдна. Колкото си по-близо до целта обаче, толкова по-трудно става. Едва след като стана най-добрата на планетата, ще мога да се отдам спокойно на семейство и деца”, коментира плановете си за бъдещето Иванович.