Официалният сайт на атрактивната тенисистка Ана Иванович anaivanovic.com бе признат за най-добър личен сайт в Сърбия и получи наградата Web Fest awards.

Трофеят бе връчен на бащата на красавицата – Мирослав, на специална церемония, която се проведе в Белград. През последните две години сайтът се обновява всекидневно, а Ана пише и отговаря редовно на въпроси на страницата.

“Винаги е приятно да се печелят награди. Работата над сайта ни доставя голямо удоволствие. Ако трябва да съм честна, признанието би трябвало да е за хората, които поддържат страницата”, каза Ана.

Четвъртата ракета в света е много популярна не само в Сърбия, но и в целия свят, а нейните фотографии украсяват кориците на много списания за красота, здраве и спорт. Иванович подписа и договор с компанията Verano Motors, която е дистрибутор на автомобилите Пежо за Сърбия, Черна гора и Босна.

Освен това директорът на националния телевизионен канал РТС има намерение да предложи на красивата тенисистка да стане водещ на Евровизия 2008 в Белград заедно с Новак Джокович.