Една от най-атрактивните тенисистки на Откритото първенство на Австралия Ана Иванович премина без проблеми в третия кръг на надпреварата. Сръбкинята се справи с Татяна Гарабин с 2:0 сета и 6:0, 6:3, а в следващия етап ще трябва да се изправи срещу Катарина Среботник.

„Казват, че това, което не те убива те прави по-силен, така че това се отнася и за някои от мачовете ми”, коментира сръбкинята Ана Иванович във виртуалния си дневник по време на тенис турнира от Големия шлем в Австралия.

Всеизвестно е, че Ана обича много музиката и понякога някой рефрен не й излиза от главата. „Даже взех да се нервирам, защото не мога да се отърва от него. Днес например това беше „Wake up call” на Maroon 5”, споделя Иванович, която продължава участието си на Откритото първенство на Австралия.

„Сигурно съм най-суеверната между тенисистките. По време на Ролан Гарос миналата година вечерях в един и същ ресторант всяка вечер, а на Уимбълдън си стоях в къщи и си готвехме сами”, разкрива още сръбкинята, която е сред лидерките в света при жените.